TÖRTÉNETÜNK

A víz épp olyan alapvető szükségletünk, akár a levegő. Cégünk 1982-ben alakult, hogy minél több ember számára közvetlen hozzáférést biztosítsunk a magyar vízkészlethez. Az évtizedek során sok száz kutat fúrtunk háztartásoknak, mezőgazdászoknak, vállalkozóknak és vízműveknek egyaránt, mára pedig a környék első számú kútfúró vállalkozásává váltunk.

Úgy gondoljuk, hogy az emberek vízellátása olyan téma, amiben nem szabad kompromisszumot kötni, épp ezért a helyzetnek megfelelő komolysággal kezelünk minden megrendelést.Nálunk nem fordul elő, hogy nem a megfelelő, erre a célra gyártott anyagok kerülnek beépítésre, hogy mérés nélkül, találomra határozzuk meg a szűrők helyét, vagy hogy bármilyen szükséges anyagot is kihagyjunk a munka során. Árainkat igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani, de a minőségből nem engedünk.

A munka menete: Minden esetben információt gyűjtünk az adott helyszínről, helyrajzi szám alapján. A kapott információk alapján egy kis átmérőjű keresőfúrást végzünk adott mélységig, majd geofizikai vizsgálattal meghatározzuk a vízadó rétegek pontos helyét és nagyságát. A vizsgálat eredménye alapján végezzük a bővítő fúrást és helyezzük le a csöveket és szűrőket a megfelelő helyre. Végül 1-2mm szemcseátmérőjű kaviccsal töltjük ki a szűrők és a furat közti gyűrűs teret, majd tisztára kompresszorozzuk a kút vizét. Ekkor már a kút vízhozamát is meg tudjuk állapítani. Igény szerint a kutak szerelvényezését is vállaljuk.

Munkánk során csak és kizárólag minőségi, kifejezetten kútfúráshoz gyártott csöveket használunk, amik bírják a kútban lévő nagy nyomást.

Amennyiben kerülné a potya köröket, a kidobott pénzt, ne keressen tovább. Hosszú távú garanciát vállalunk minden munkánkra.

Geotermikus fűtés szondafúrásait szintén vállaljuk. Az utóbbi időben egyre több önellátó ház fűtését és melegvíz ellátását oldjuk meg ezzel a technológiával, de fúrtunk szondákat épülő társasház számára és több vállalkozás számára is. Ha megújuló energiájú fűtésben gondolkozik, keressen bizalommal!